Gastronomia i Vins / Cuina catalana / Mandonguilles amb sèpia

Mandonguilles amb sèpia

  • Mandonguilles amb sèpia

  • Mandonguilles amb sèpia

Elaboració:
Remullar el pa amb la llet. Picar l'all. Escorre el pa. Barrejar tots els ingredients. Salpebrar.
Fer les boles de mandonguilles. Enfarinar-les. Reposar.
Netejar la sèpia: treure ulls, boca i les parts interiors, reservar la "melsa". Tallar la sèpia a troços petits.
Saltejar la sèpia. Reservar. Afegir una mica més d'oli i fregir les mangonguilles.
Sofregir la ceba i el tomàquet tot ben fi, tirar el vi, reduir, afegir la sèpia i les mandonguilles, mullar amb el caldo i deixar coure uns minuts.
Preparar la picada amb un morter treballar tots els ingredients fins que quedin homogenis. Afegir un raig d'oli.
Afegir la picada al guisat. Salpebrar.

També us pot interessar